3 Eylül 2013 Salı

Yeni Şampiyon Ao Shin mi ?

Greysion isimli kullanıcı tarafından Reddit'te ilginç bir teori ortaya atıldı.Onun teorisine göre "Ao Shin" isminin yeni şampiyona ait ve bu şampiyon elementleri kontrol edebiliyor. "

Şu anda elimizde bulunan kanıtlar: Bir, İki, Üç

Kendi kendime bazı sonuçlara ulaştım. Yeni şampiyon "Ao Shin" elementleri kontrol edebilen bir çeşit şampiyon olacak. Bu sonuca nasıl ulaştığımı açıklayayım.

Elementleri kullanabileceği fikri tamamıyla Riot'un "alaycı" ve şampiyon hakkında konuşurken kullandıkları kelime seçimlerinden dolayı meydana çıktı. Kullanımlar hep hava olaylarıyla ilgili; mesela "Yeni şampiyon fırtına gibi gelecek" "Yeni şampiyonun çıkış tarihi şu anda havada". Bir de "patlamaya hazır" dikkat çekiyor.

İkinci bir ayrıntı ise kollarındaki dövmeler ve etrafındaki şampiyonlara karşı olan hal ve hareketleri. Sol kolunu bariz şekilde saran bulutlar ve kırmızı bir obje (ne olduğunu tam bilmiyorum) görülüyor. Bulutlardan havayı kullandığını anlayabiliriz. O resimde dikkatimi çeken bir nokta da neden bütün şampiyonların bu gizemli kadına kupa, bardak uzattığı. Yeni şampiyon da bardaklara doğru ilginç bir şekilde elini sallıyor. Zannediyorum, eliyle büyü yaparak bardakları dolduruyor. Ziggs'inki dolu, Lee Sin de biraz daha istiyor.

Bütün bunlar, Riot yetkilisinin söylediği "patlamaya hazır niyet" deyiminde de saklı olduğu üzere, havanın yanında başka elementlere de hükmediyor olabileceğini düşündürüyor.

Çingene çıkarımı dövmelerinin oldukça karmaşık olması ve "Bizi lanetledin" şeklinde bahsedilmesinden oluşuyor. Oraya sadece moda olsunlar diye yerleştirilmemiş. Kişisel teorime göre onları elementleri kontrol etmek ve çağırmak için kullanıyor. Rüzgar dövmesine bastırmak ve bir kasırga çağırmak gibi (vb.).

Bunlar benim yeni şampiyon için ortaya koyduğum düşünceler.

Diğer ilginç olan not ise "Ao Shin" kelimelerini Google Translate'e yerleştirmek ve değişik dillerde çevirilerine baktığımızda, Japoncada "青 新" olarak adlandırıldığını ve "Yeni mavi" anlamına geldiğini görüyoruz. Eğer dilbilimi üzerinde uzman olan kişiler buna biraz göz atarlarsa bazı şeyler bulabilirler.

Eğer birileri farklı şeylere ışık tutarsa onları buraya ekleyerek bu gönderiyi güncelleyeceğim.

Düzenleme: Riot'un araziyi değiştirme yeteneklerine sahip bir element Support hakkında fikirler ortaya attığını hatırlıyor musunuz? Ancak, her ipucu havayı gösterdiği için belki bu mid için (orta koridor) için düşünülmüş bir şampiyon çünkü alt tarafta zaten Janna'ya sahibiz. Hala umudumuz var değil mi?"

1 yorum: